Alban Ahmetaj, penningmeester bestuur

“Ik ben Alban Ahmetaj. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen (met een 4de op komst). Mijn kinderen en familie zijn het belangrijkste voor mij. Veel tijd besteed ik dan ook aan hen. Met sportende kinderen betekent dit veel heen en weer rijden naar voetbal trainingen en wedstrijden. Druk maar wel heel leuk!
Naast een druk thuis bestaan, werk ik al jaren in de finance. Ik begon na mij studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, bij Deloitte als accountant. Na jarenlang voor de reclame bureau Cheil te hebben gewerkt, werk ik sinds 2019 voor Galderma als Finance Manager Benelux.

Sinds maart 2020 ben ik bij de stichting betrokken als penningmeester. De stiching was op zoek en ik werd door Jitske benaderd, waarna ik bijna niet kon weigeren. Voor de stichting wil ik een bijdrage leveren om stap voor stap verder uit te groeien naar een (grote) organisatie, waar iedereen die betrokken is bij zwanger zijn/willen zijn een stem heeft.”