Scoor nóg hoger op cliënttevredenheid.

Als zorgprofessional wil je zwangere vrouwen zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Iedere vrouw is anders en de tijd is beperkt. Door zwangere vrouwen en hun partners te wijzen op ons neutrale, actuele en betrouwbare

e-healthprogramma komen ze voorbereid op jouw spreekuur. Zo hebben ze al een beeld wat voor hen belangrijk is. Hierdoor kun jij de zorg beter op hen afstemmen en wordt de cliëntervaring verbeterd.

 

Het e-healthprogramma is gebaseerd op een uitgebreid behoefte-onderzoek onder zwangere en recent bevallen vrouwen. Het helpt vrouwen (en hun partners) om te weten wat er te kiezen valt, hun eigen wensen helder te krijgen, en bewust keuzes te maken die bij hen passen. Daarnaast kunnen vrouwen via een besloten community in contact komen met andere vrouwen. Dit faciliteert peersupport. Dit is een van de manieren waarop de cursus inzet op het verstevigen van de veerkracht van zwangere vrouwen.

 

Werk jij als zorgprofessional al met ons samen? Ruim 75 verloskundigenpraktijken en geboortezorgprofessionals gingen je voor en bieden ons e-healthprogramma actief aan bij de zwangere vrouwen die zij begeleiden.

Hoe pak ik het aan?

Bestel een gratis promotiepakket bij ons! Dan krijg je o.a. beroepshalve toegang tot het e-healthprogramma met extra video’s over alle ins & outs en de voordelen die het heeft voor jou als zorgprofessional.

Stuur mij een gratis promotiepakket

 

Ons e-healthprogramma is uniek & onderscheidend:

  • Het e-healthprogramma is gebaseerd op een uitgebreid behoefte-onderzoek onder ruim 600 zwangere en recent bevallen vrouwen. De inhoud is dus volledig afgestemd op wat vrouwen zelf hebben aangegeven dat ze belangrijk vinden.
  • Als landelijke cliëntenorganisatie weten we wat er speelt in de geboortezorg. We zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en dat delen we binnen ons netwerk. Tegelijkertijd vormt de stem van onze achterban een inhoudelijk fundament om op hoogwaardige wijze de belangen van zwangere vrouwen te behartigen.

Deze combinatie, een peer-based e-healthprogramma & het zijn van de landelijke cliëntenorganisatie in de geboortezorg, maakt dat we een unieke & onderscheidende propositie hebben om de geboortezorg meer vrouwgecentreerd te maken.

 

Gebaseerd op wat vrouwen zelf willen

Het doel van het e-healthprogramma is hetzelfde als het goede doel waar wij ons als stichting voor inzetten: dat zoveel mogelijk vrouwen (en hun partners) met een goed gevoel terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

 

Om dat te bereiken hebben we een uitgebreid behoefte-onderzoek gedaan naar wat zwangere en recent bevallen vrouwen zelf graag willen. Hieronder de top 6 met hun belangrijkste wensen.

 

  1. Gezond blijven
  2. Gelukkig voelen
  3. Ontspannen
  4. Keuzes goed in beeld
  5. Mooi voelen
  6. Blijven werken

 

Zwanger zijn, bevallen en voor een baby zorgen gaat dus voor vrouwen over meer dan alleen gezond zijn en blijven. Naast specialistische (medische) informatie van zorgprofessionals, is er ook behoefte aan informatie, tools en oefeningen met een ander karakter. Wij hebben op basis hiervan 20 modules voor het ehealth-programma ontwikkeld.